Espor

Bağcılar Belediyesi Espor Merkezine Nasıl Kayıt Olunur?

Merhaba. Bu makale vatandaşların nasıl kolay bir şekilde Bağcılar Belediyesi Espor Merkezine kayıt olabileceğini ve şartlarının ne olduğunu anlatıyor.

Bağcılar Belediyesi Espor Merkezi Başvuru Şartları

Espor merkezi için kolay şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar arasında kayıt olacaklar vatandaşların 15-26 yaş aralığında olması ve Bağcılar’da ikamet etmesi gerekmektedir. Yeni eklenen bir başvuru şartı ise de vatandaşların Bağ Kart sahibi olması gerekiyor. Bağ Kart sahibi değil iseniz aşağıdaki yazıdan nasıl alabileceğinizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bağ Kartınız var ise kolay bir şekilde makalemizin devamından kayıt işlemleri için bilgi edinebilirsiniz.

Espor Merkezinde Yazılım Geliştirme ve Oyun Kodlama Kursu

Espor merkezinde espor dersleri dışında öğrencilerin, yazılımı merak edenler veya kendini geliştirmek isteyen vatandaşlar için ise “Dijital Oyun Tasarımı” adlı ders verilmektedir. Bu ders öğrencilere belirli bir seviyeye kadar yazılımda kendilerini geliştirmeleri için ve altyapı hazırlamaları için eğitimler verilmektedir.

Dijital Oyun Tasarımı dersinde öğrencilere; Yazılım (C#), Grafik Tasarım (Maya) ve Oyun Tasarımı (Unity) üzerine öğrencilere eğitim verilmektedir. Bu eğitimlerle birlikte öğrenciler kendilerini oyun geliştirme, görsel ve tasarım da kendilerini geliştirebilirler.

Eğitim sonunda gruplar halinde oyun geliştirilmesi yapılmaktadır. Yapılan oyunlar Google Play Store, App Store gibi oyun dağıtım platformlarında paylaşılmaktadır. Kayıtlar, Espor kayıtları ile aynı yerden yapılmaktadır. Birden fazla derse kayıt olabilirsiniz. Kurslar tamamen ücretsizdir.

BağKart Nedir? BağKart Nasıl Sipariş Edilir?

Bağ Kart, Bağcılar içerisinde geçerli olan ve Bağcılar’da yaşayan vatandaşlar için; eğitim, gıda, sosyal tesisler, spor salonları, kütüphaneler, özel eğitim kurumları, giyim, fırın ve pastane, düğün salonları, oto yıkama, mobilya, sağlık gibi birçok alanda indirimli ve avantajlı fiyatlar gibi Bağcılar Belediyesi tarafından vatandaşlara sunulmaktadır.

Bağ kart müşterilerine özel olarak hazırlanan kampanyalar, sizin ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak seçildi. Alışveriş tutkunlarına yönelik indirimlerden, seyahat severler için özel turlara kadar geniş bir yelpazede avantajlar sunuluyor. Bu kampanyalar sayesinde daha fazla kazanabilir, harcamalarınızı daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Bağ Kart için herhangi bir ücret gerekmiyor. Tamamen ücretsiz bir şekilde başvuru yapabilir ve Bağ Kart sahibi olabilirsiniz.

Üyelik bilgileri KVKK gereği 3. kişilerle paylaşılmamaktadır. Tamamen güvenilir bir şekilde hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

BağKart başvurusu için; https://bagkart.bagcilar.bel.tr/ sitesinden rahatlıkla başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi Espor Merkezine Nasıl Kayıt Olunur?

Bağ Kart sahibi olduktan sonra, aşağıdaki bağlantıdan kayıt adresine giderek kolaylıkla kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Olmak İçin: https://ebelediye.bagcilar.bel.tr/web.talep.doms?knd=kultur&@talepId=1963

Aydınlatma metnini, BağKart kısmı, Öğrenci Bilgileri ve Eğer kayıt olacak kişiler 18 yaşından küçük ise veli onayı için veli bilgilerini doldurarak kayıt olabilirsiniz. Talep tipinden ise istediğiniz dersi seçerek ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsiniz. Kayıt butonuna basmayı unutmayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir